نغمه ی تسنیم (حوزه علمیه الزهراء سلام الله علیها واحد بابل)

کدامین اسلام خوانندگی زنان را جزء جهادی‌ترین ارزش‌های فرهنگی می‌داند؟

17 بهمن 1393 توسط اسلامی فر

 

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، هزاران نفر از طلاب و اساتید حوزه علمیه قم در نامه‌ای خطاب به رییسجمهور نسبت به برخی

سیاست‌های دولت در حوزه فرهنگ و سیاست

خارجی انتقاداتی را مطرح کردند.

متن مشروح این نامه به شرح زیر است:

بسم رب الشهدا و الصدیقین

وَلَن تَرْضَى عَنکَ الْیَهُودُ وَلاَ النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ(البقره/120)

جناب آقای دکتر روحانی

ریاست محترم دولت تدبیر و امید

امروز نقش و تاثیر عملکرد انقلاب اسلامی و جهت دهی افکار جهانی به

سمت تشکیل تمدن نوین اسلامی بر کسی پوشیده نیست و وعده

تشکیل نهضت جهانی مستضعفین توسط رهبر کبیر انقلاب اسلامی

حضرت امام خمینی (ره) امروز دیگر به واقعیت تبدیل شده است.

صدای انقلاب اسلامی ایران امروز بر تمامی جهان طنین انداز شده و

بیداری اسلامی در جهان روند رو به رشدی را در پیش گرفته و فتح الفتوح

اسلامی ارکان ظلم را به تزلزل انداخته است.

جناب آقای روحانی

سی و ششمین برگ تاریخ انقلاب اسلامی با پیامی قرین گشت که

آخرین ضربه کاری خود را به مکاتب پوشالین لیبرال‌های غربی روا داشت و

صدای فروریختن استخوان‌های لیبرال در عالم هویدا گشت. اما در این

شرایط چه وقاحت بار است عملکرد عده‌ای غرب‌زده در کرانه این

فرو ریختگی! چه تاسف برانگیز است عدم فهم گفتمان اسلام ناب

آن هم توسط بعضی از مسوولین غرب گرا! چه تامل برانگیز است

جریان اسلام نمای لیبرال مسلک و توسعه گرا که با عملکردهای

نابجای خود سعی در نهادینه سازی فرهنگ پوشالین لیبرالی دارند!

جناب حجت الاسلام روحانی

مگر از آغازین روزهای طلبگی زمزمه لب‌های هر طلبه علوم دینی

«علینا انفسنا» نیست؟

چه شده است که همراهی و همکاری

همه جانبه دولت از یک طرف و افسار گسیختگی بیشتر

سردمداران غرب از سوی دیگر سکانداران مذاکره را هنوز

به این باور نرسانده است که تنها راه استحکام و عزت

نظام جمهوری اسلامی ایران اتکا به خود و اجرای اقتصاد

مقاومتی است.

شما به عنوان یک حقوقدان چگونه حاضرید در برهه‌ای که

تمام مسلمین علیه دستگاه دیپلماسی غرب در توهین به

پیامبر اسلام(ص) به خروش آمده‌اند؛ مسوول سیاست خارجه

شما دقیقاً با حضور خود در لانه فساد و قدم زدن با دشمنان

قسم خورده اسلام و انقلاب نه تنها انزجار خود را اعلام نمی‌کند

بلکه گویی مهر تاییدی بر این اقدامات می‌نهند و چه دردناک است

حمایت شما از عملکرد فراتر از نابجای آنها و خلاف حکمت، عزت و

مصلحت نظام.

 

شما به عنوان یک سیاستمدار اسلام شناس چه تقارنی بین

کارکردهای وزارت ارشاد با مبانی اصیل اسلامی می بینید؟!

 


کدامین اسلام اشاعه موسیقی و خوانندگی زنان را جزء

جهادی ترین ارزش های فرهنگی می داند؟!

کدامین اسلام نشر و ترویج افکار انحرافی و غرب باور را

به عنوان سیاست‌های فرهنگی اصیل، روا می داند؟!

کدامین اسلام ترویج و راه اندازی شبکه های مختلف اجتماعیرا

بدون در نظر گرفتن مفاسد جبران ناپذیر آن بر نسل نوجوان و جوان

ایران اسلامی مصداق توسعه و تعامل با دنیا می داند؟!

 

آقای دکتر روحانی

چه شده است که امروز بعضی به نام عقلانیت و اعتدال؛

با نام پرهیز از جنجال و دردسر می خواهنداز مبانی انقلاب

کم بگذارند! چه شده است که گفتمان اسلام امریکایی

گریبانگیر مسوولین ما شده است!

اما آن مسوولین بدانند که

تابع حضرت امام خمینی (ره) هستیم که فرمود:

اگر بند بند استخوانهایمان را جدا سازند و اگر زنده زنده

در شعله‌های آتش ما را بسوزانند. اگر زن و فرزند و هستیمان را

در جلوی چشممان به غارت ببرند هرگز امان نامه کفر و شرک را

امضا نخواهیم کرد.

والعاقبة للمتقین…

جمعی از طلاب و اساتید حوزه علمیه قم

 1 نظر

علامه مصباح يزدي: تضعيف مقام ولايت، بزرگترين خيانت به اسلام، انقلاب و خون شهداست

10 دی 1393 توسط اسلامی فر


تاریخ : دوشنبه 1393/10/08
استاد اخلاق حوزه علميه قم با اشاره به فتنه 88 خاطر نشان کرد: گاه در امتحانات پيچيده الهي، کساني شکست مي‌خورند که قابل باور نيست. به عنوان نمونه در فتنه 88، کساني مردود شدند که باور آن دشوار بود؛ افرادي با سابقه‌هاي درخشان خدمت به نظام که حتي اگر کسي نسبت به آن‌ها بدبين هم بود، در ذهنش نمي‌گنجيد که آن‌ها تا اين حد سقوط کنند! اما بايد توجه داشته باشيم که امتحان فقط براي آن‌ها نبود؛ براي ما هم هست و به تناسب ظرفيت و پيشرفتمان، امتحاناتمان سخت‌تر نيز مي‌شود.

به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني آثار حضرت علامه مصباح يزدي، رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) در همايش بزرگداشت حماسه نهم دي ماه، اظهار داشت: برخي چنين بينشي دارند که دين اسلام آمده تا ظلم و فساد و تباهي را از ميان بردارد و مردم بتوانند در سايه دين، در امنيت و آرامش زندگي کنند.

آيت‌الله محمد تقي مصباح يزدي با اشاره به اين‌که بر اساس اين بينش، سئوالي مطرح مي‌شود، خاطر نشان کرد: آيا خداوندي که قصد دارد به وسيله دين و ارسال پيامبران و ائمه (ع)، جهان را اصلاح کند و فساد و تباهي را به حداقل برساند، نمي‌توانست به گونه‌اي عمل کند که انبياء و ائمه (ع) تا اين حد مورد آزار و اذيت قرار نگيرند؟ آيا رواست که مثلا سيد الشهدا (ع) با اين مقام نزد خداوند متعال که از برترين موجودات عالم است، به خاطر رفاه مردم و کم شدن ستم، با اين وضع فجيع به شهادت برسد؟

آيت‌الله مصباح خاطر نشان کرد: حقيقت اين است که هر چند اجراي دين در جامعه سبب کم شدن ظلم و ستم مي‌شود، اما هدف از خلقت انسان‌ها وتشريع دين و ارسال رسل، نه خوشي و آسايش مردم براي زندگي کردن در اين دنيا، بلکه آزمايش آن‌هاست تا در سايه پيروزي در آن‌ها، به کمال ابدي و قرب الهي برسند.

عضو خبرگان رهبري با اشاره به اين‌که همه زندگي بشر، يک جلسه بزرگ امتحان است، خاطر نشان کرد: چنين نيست که با مذاکره و برداشتن تحريم، مشکلات حل شده و مردم همواره در آسايش زندگي کنند، چرا که خداوند متعال اصلا بشر را آفريده تا او را امتحان کند و صد البته که هر کس ظرفيت و استعداد بالاتري دارد، امتحان سخت تري هم در پيش رو خواهد داشت.

علامه مصباح يزدي با اشاره به فراز‌هايي از نهج البلاغه خاطر نشان کرد: در برخي امتحانات الهي، انسان‌ها چنان زير و رو و غربال مي‌شوند که برخي کساني که از پيشگامان در دين بوده اند، سقوط کرده و برخي کساني که در گذشته تقصيراتي داشتند، بر ايمان و عمل صالح خود افزوده، کمبودهاي خود را جبران کرده، در امر دين سبقت گرفته، و در درجات انسانيت و کمال ترقي مي‌کنند.

وي در ادامه با اشاره به آيه‌اي از قرآن کريم اظهار داشت: البته خداوند متعال هر چند همه را مورد امتحان قرار مي‌دهد، اما انسان هر راهي را که انتخاب کند، خداوند نيز او را کمک مي‌کند؛ ولو راه سقوط باشد.

علامه مصباح يزدي با تأکيد بر اين‌که بر اساس منطق قرآن و نهج البلاغه، هدف از آفرينش انسان، رسيدن به کمال در سايه امتحانات است، ادامه داد: حتي نعمت‌ها و پيشرفت‌هاي مادي نيز به نوعي ابزار امتحان به شمار مي‌رود. لذا حتي ما با ماهواره، اينترنت، تلويزيون و تلفن همراه آزمايش مي‌شويم؛ آيا اين وسيله‌ها سبب انس بيشتر ما با قرآن و تهجد مي‌شود يا موجب سرگرمي و دوري از خدا؟

اين استاد اخلاق حوزه علميه قم با اشاره به فتنه 88 خاطر نشان کرد: گاه در امتحانات پيچيده الهي، کساني شکست مي‌خورند که قابل باور نيست. به عنوان نمونه در فتنه 88، کساني مردود شدند که باور آن دشوار بود؛ افرادي با سابقه‌هاي درخشان خدمت به نظام که حتي اگر کسي نسبت به آن‌ها بدبين هم بود، در ذهنش نمي‌گنجيد که آن‌ها تا اين حد سقوط کنند! اما بايد توجه داشته باشيم که امتحان فقط براي آن‌ها نبود؛ براي ما هم هست و به تناسب ظرفيت و پيشرفتمان، امتحاناتمان سخت‌تر نيز مي‌شود.

وي با بيان اين‌که خداوند با هيچ کس قرابتي ندارد، خاطر نشان کرد: دنيا، محل فتنه‌ها و بلاياست و هيچ تضميني وجود ندارد که کسي از گزند شکست در امتحانات الهي، محفوظ بماند؛ لذا بايد از فتنه‌هاي گذشته عبرت بگيريم و خود را براي فتنه‌هاي بعدي آماده کنيم؛ چرا که فتنه تمام شدني نيست.

وي با اشاره به اين‌که از صدر اسلام و حتي در دوران انقلاب مي‌توان نمونه‌هاي متعددي از مصاديق روايت اميرالمؤمنين (ع) مبني بر سقوط پيشگامان را مشاهده کرد، ادامه داد: آيا مي‌توان باور کرد که يک مرجع تقليد، بخواهد مرجع تقليد ديگري را به قتل برساند؟ اما در همين انقلاب يکي از مراجع که به نوعي اميدهايي نيز به وي وجود داشت، در کاري شريک شد و از کساني حمايت کرد که اگر موفق به انجام کار خود مي‌شدند، بيت امام (ره) منفجر مي‌شد!! در فتنه 88 نيز کساني نقش اول را در فتنه ايفا کردند که سال‌ها در انقلاب حضور داشتند و زحمت‌ها کشيدند.

علامه مصباح يزدي با اشاره به راهکار‌هاي موفقيت در فتنه ها، خاطر نشان کرد: گام اول اين است که شناخت و درک درست از دين، موقعيت، دوست و دشمن خود داشته باشيم و بتوانيم وظيفه ديني خود را تشخيص دهيم؛ گام بعدي نيز خودسازي است و بايد تمرين کنيم تا به لغزشگاه‌ها نزديک نشويم و در رابطه با احکام الهي با احتياط رفتار کنيم.

وي با بيان اين‌که هم کسب شناخت دين و هم خودسازي بسيار دشوار است، ادامه داد: حتي کساني که ده‌ها سال در حوزه درس خوانده اند، اعتراف مي‌کنند که هنوز بينش کامل و جامعي نسبت به اسلام ندارند؛ خودسازي نيز بسيار دشوار است و ترک همه گناه‌ها و انجام واجبات، قدم اول آن به شمار مي‌رود و بسياري از ما در همين گام اول مانده ايم.

عضو خبرگان رهبري خاطر نشان کرد: هر چند کسب شناخت و خودسازي بسيار مهم و البته سخت است، اما خداوند متعال علائم و نشانه‌هايي را براي ما قرار داده است تا در هنگام فتنه‌ها با نگاه به آن ها، مسير حق را تشخيص دهيم. اين علائم، همان پيامبر (ص)، ائمه (ع) و ولي‌فقيه است.

وي با اشاره به اين‌که هرگز کسي نمي‌گويد که ولي‌فقيه معصوم است، ادامه داد: همان‌طور که عمل به فتاواي مرجع تقليد، علي رغم احتمال اشتباه بودن برخي فتواهايش، عقلا و شرعا واجب است، چون همان عقل و خدايي که اطاعت از پيامبر و ائمه (ع) را ضروري مي‌داند، به ما مي‌گويد تا در زمان غيبت به فقها رجوع کنيم. همين عقل نيز مي‌گويد کسي که قانون را بهتر مي‌شناسد، تعهد وي در عمل به قانون بيشتر از ديگران است، و مصلحت مردم را هم بهتر مي‌فهمد - ولو با کمک مشاوره با متخصصان- بايد مورد اطاعت قرار گيرد تا قانون اجرا شود.

وي با بيان اين‌که براي محفوظ ماندن از فتنه بايد فرد اصلح براي ولايت را شناخت و از او اطاعت نموده و وي را حمايت کرد، خاطر نشان کرد: تضعيف مقام ولايت، بزرگ‌ترين خيانت به اسلام، انقلاب و خون شهداست.

اين استاد اخلاق حوزه علميه در پايان با اشاره به اعتقاد ما مبني بر حضور امام عصر (عج) خاطر نشان کرد: ما مي‌دانيم که امام عصر (عج) در جامعه حاضر است و دعا کردن او براي ما و توسل به او، تأثير دارد و همين مسأله روح کار است که در کنار اسباب ظاهري که ذکر شد، بايد مورد توجه قرار بگيرد؛ لذا بايد همواره سعي کنيم تا دلمان را با امام زمان (عج) مرتبط نگاه داريم.

گفتني است اين همايش، دوشنبه شب هشتم دي ماه، در آستانه پنجمين سالروز حماسه نهم دي، با حضور پرشور طلاب و فضلا و اقشار مختلف مردم در سالن همايش‌هاي مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) برگزار شد.

منبع :http://mesbahyazdi.ir/node/5350

 نظر دهید »

علامه مصباح يزدي: تضعيف مقام ولايت، بزرگترين خيانت به اسلام، انقلاب و خون شهداست

10 دی 1393 توسط اسلامی فر


تاریخ : دوشنبه 1393/10/08
استاد اخلاق حوزه علميه قم با اشاره به فتنه 88 خاطر نشان کرد: گاه در امتحانات پيچيده الهي، کساني شکست مي‌خورند که قابل باور نيست. به عنوان نمونه در فتنه 88، کساني مردود شدند که باور آن دشوار بود؛ افرادي با سابقه‌هاي درخشان خدمت به نظام که حتي اگر کسي نسبت به آن‌ها بدبين هم بود، در ذهنش نمي‌گنجيد که آن‌ها تا اين حد سقوط کنند! اما بايد توجه داشته باشيم که امتحان فقط براي آن‌ها نبود؛ براي ما هم هست و به تناسب ظرفيت و پيشرفتمان، امتحاناتمان سخت‌تر نيز مي‌شود.

به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني آثار حضرت علامه مصباح يزدي، رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) در همايش بزرگداشت حماسه نهم دي ماه، اظهار داشت: برخي چنين بينشي دارند که دين اسلام آمده تا ظلم و فساد و تباهي را از ميان بردارد و مردم بتوانند در سايه دين، در امنيت و آرامش زندگي کنند.

آيت‌الله محمد تقي مصباح يزدي با اشاره به اين‌که بر اساس اين بينش، سئوالي مطرح مي‌شود، خاطر نشان کرد: آيا خداوندي که قصد دارد به وسيله دين و ارسال پيامبران و ائمه (ع)، جهان را اصلاح کند و فساد و تباهي را به حداقل برساند، نمي‌توانست به گونه‌اي عمل کند که انبياء و ائمه (ع) تا اين حد مورد آزار و اذيت قرار نگيرند؟ آيا رواست که مثلا سيد الشهدا (ع) با اين مقام نزد خداوند متعال که از برترين موجودات عالم است، به خاطر رفاه مردم و کم شدن ستم، با اين وضع فجيع به شهادت برسد؟

آيت‌الله مصباح خاطر نشان کرد: حقيقت اين است که هر چند اجراي دين در جامعه سبب کم شدن ظلم و ستم مي‌شود، اما هدف از خلقت انسان‌ها وتشريع دين و ارسال رسل، نه خوشي و آسايش مردم براي زندگي کردن در اين دنيا، بلکه آزمايش آن‌هاست تا در سايه پيروزي در آن‌ها، به کمال ابدي و قرب الهي برسند.

عضو خبرگان رهبري با اشاره به اين‌که همه زندگي بشر، يک جلسه بزرگ امتحان است، خاطر نشان کرد: چنين نيست که با مذاکره و برداشتن تحريم، مشکلات حل شده و مردم همواره در آسايش زندگي کنند، چرا که خداوند متعال اصلا بشر را آفريده تا او را امتحان کند و صد البته که هر کس ظرفيت و استعداد بالاتري دارد، امتحان سخت تري هم در پيش رو خواهد داشت.

علامه مصباح يزدي با اشاره به فراز‌هايي از نهج البلاغه خاطر نشان کرد: در برخي امتحانات الهي، انسان‌ها چنان زير و رو و غربال مي‌شوند که برخي کساني که از پيشگامان در دين بوده اند، سقوط کرده و برخي کساني که در گذشته تقصيراتي داشتند، بر ايمان و عمل صالح خود افزوده، کمبودهاي خود را جبران کرده، در امر دين سبقت گرفته، و در درجات انسانيت و کمال ترقي مي‌کنند.

وي در ادامه با اشاره به آيه‌اي از قرآن کريم اظهار داشت: البته خداوند متعال هر چند همه را مورد امتحان قرار مي‌دهد، اما انسان هر راهي را که انتخاب کند، خداوند نيز او را کمک مي‌کند؛ ولو راه سقوط باشد.

علامه مصباح يزدي با تأکيد بر اين‌که بر اساس منطق قرآن و نهج البلاغه، هدف از آفرينش انسان، رسيدن به کمال در سايه امتحانات است، ادامه داد: حتي نعمت‌ها و پيشرفت‌هاي مادي نيز به نوعي ابزار امتحان به شمار مي‌رود. لذا حتي ما با ماهواره، اينترنت، تلويزيون و تلفن همراه آزمايش مي‌شويم؛ آيا اين وسيله‌ها سبب انس بيشتر ما با قرآن و تهجد مي‌شود يا موجب سرگرمي و دوري از خدا؟

اين استاد اخلاق حوزه علميه قم با اشاره به فتنه 88 خاطر نشان کرد: گاه در امتحانات پيچيده الهي، کساني شکست مي‌خورند که قابل باور نيست. به عنوان نمونه در فتنه 88، کساني مردود شدند که باور آن دشوار بود؛ افرادي با سابقه‌هاي درخشان خدمت به نظام که حتي اگر کسي نسبت به آن‌ها بدبين هم بود، در ذهنش نمي‌گنجيد که آن‌ها تا اين حد سقوط کنند! اما بايد توجه داشته باشيم که امتحان فقط براي آن‌ها نبود؛ براي ما هم هست و به تناسب ظرفيت و پيشرفتمان، امتحاناتمان سخت‌تر نيز مي‌شود.

وي با بيان اين‌که خداوند با هيچ کس قرابتي ندارد، خاطر نشان کرد: دنيا، محل فتنه‌ها و بلاياست و هيچ تضميني وجود ندارد که کسي از گزند شکست در امتحانات الهي، محفوظ بماند؛ لذا بايد از فتنه‌هاي گذشته عبرت بگيريم و خود را براي فتنه‌هاي بعدي آماده کنيم؛ چرا که فتنه تمام شدني نيست.

وي با اشاره به اين‌که از صدر اسلام و حتي در دوران انقلاب مي‌توان نمونه‌هاي متعددي از مصاديق روايت اميرالمؤمنين (ع) مبني بر سقوط پيشگامان را مشاهده کرد، ادامه داد: آيا مي‌توان باور کرد که يک مرجع تقليد، بخواهد مرجع تقليد ديگري را به قتل برساند؟ اما در همين انقلاب يکي از مراجع که به نوعي اميدهايي نيز به وي وجود داشت، در کاري شريک شد و از کساني حمايت کرد که اگر موفق به انجام کار خود مي‌شدند، بيت امام (ره) منفجر مي‌شد!! در فتنه 88 نيز کساني نقش اول را در فتنه ايفا کردند که سال‌ها در انقلاب حضور داشتند و زحمت‌ها کشيدند.

علامه مصباح يزدي با اشاره به راهکار‌هاي موفقيت در فتنه ها، خاطر نشان کرد: گام اول اين است که شناخت و درک درست از دين، موقعيت، دوست و دشمن خود داشته باشيم و بتوانيم وظيفه ديني خود را تشخيص دهيم؛ گام بعدي نيز خودسازي است و بايد تمرين کنيم تا به لغزشگاه‌ها نزديک نشويم و در رابطه با احکام الهي با احتياط رفتار کنيم.

وي با بيان اين‌که هم کسب شناخت دين و هم خودسازي بسيار دشوار است، ادامه داد: حتي کساني که ده‌ها سال در حوزه درس خوانده اند، اعتراف مي‌کنند که هنوز بينش کامل و جامعي نسبت به اسلام ندارند؛ خودسازي نيز بسيار دشوار است و ترک همه گناه‌ها و انجام واجبات، قدم اول آن به شمار مي‌رود و بسياري از ما در همين گام اول مانده ايم.

عضو خبرگان رهبري خاطر نشان کرد: هر چند کسب شناخت و خودسازي بسيار مهم و البته سخت است، اما خداوند متعال علائم و نشانه‌هايي را براي ما قرار داده است تا در هنگام فتنه‌ها با نگاه به آن ها، مسير حق را تشخيص دهيم. اين علائم، همان پيامبر (ص)، ائمه (ع) و ولي‌فقيه است.

وي با اشاره به اين‌که هرگز کسي نمي‌گويد که ولي‌فقيه معصوم است، ادامه داد: همان‌طور که عمل به فتاواي مرجع تقليد، علي رغم احتمال اشتباه بودن برخي فتواهايش، عقلا و شرعا واجب است، چون همان عقل و خدايي که اطاعت از پيامبر و ائمه (ع) را ضروري مي‌داند، به ما مي‌گويد تا در زمان غيبت به فقها رجوع کنيم. همين عقل نيز مي‌گويد کسي که قانون را بهتر مي‌شناسد، تعهد وي در عمل به قانون بيشتر از ديگران است، و مصلحت مردم را هم بهتر مي‌فهمد - ولو با کمک مشاوره با متخصصان- بايد مورد اطاعت قرار گيرد تا قانون اجرا شود.

وي با بيان اين‌که براي محفوظ ماندن از فتنه بايد فرد اصلح براي ولايت را شناخت و از او اطاعت نموده و وي را حمايت کرد، خاطر نشان کرد: تضعيف مقام ولايت، بزرگ‌ترين خيانت به اسلام، انقلاب و خون شهداست.

اين استاد اخلاق حوزه علميه در پايان با اشاره به اعتقاد ما مبني بر حضور امام عصر (عج) خاطر نشان کرد: ما مي‌دانيم که امام عصر (عج) در جامعه حاضر است و دعا کردن او براي ما و توسل به او، تأثير دارد و همين مسأله روح کار است که در کنار اسباب ظاهري که ذکر شد، بايد مورد توجه قرار بگيرد؛ لذا بايد همواره سعي کنيم تا دلمان را با امام زمان (عج) مرتبط نگاه داريم.

گفتني است اين همايش، دوشنبه شب هشتم دي ماه، در آستانه پنجمين سالروز حماسه نهم دي، با حضور پرشور طلاب و فضلا و اقشار مختلف مردم در سالن همايش‌هاي مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) برگزار شد.

منبع :http://mesbahyazdi.ir/node/5350

 نظر دهید »

مقاله ی هافینگتن پست از شکوه مراسم اربعین در کربلا

22 آذر 1393 توسط اسلامی فر


«هافینگتن پست» ،در مقاله ای تحت عنوان : ” بزرگترین حرکت زائرانه‌ی جهان در جریان است اما شما هرگز چیزی از آن نشنیده‌اید!” به زیارت اربعین حسینی و پیاده روی ملیونها زائر به سوی کربلای معلی پرداخته است.
در این مقاله  که به قلم «سید مهدی المدرسی» نوشته شده امام حسین ‌علیه السلام را نماد فراگیر، بی‌حد‌و‌مرز و فرامذهبی از آزادی و مهربانی معرفی  کرده وبه تشریح این پیاده روی عظیم پرداخته شده است . این مقاله جمعیت زائران را پنج برابر زائران حج می خواند. و آن را بسیار برجسته تر از آیین پر جمعییت هندوها  ،کومبه ملا،می داند. در ادامه این مقاله به ویژگی های خاص زیارت اربعین حسینی از جمله برگزاری آن در موقعیت های خطرناک و تهدیدات مختلف، شرکت کردن پیروان سایر ادیان و مذاهب در آن و همچنین نحوه میزبانی بی مانند از شرکت کننده گان در این مراسم پرداخته شده است.
این حرکت حج یا کومبه‌میلای (kumbh mela) هندو‌ها نیست. این حرکت با عنوان «اربعین» مشهور بوده و پرجمعیت‌ترین اجتماع جهان است و احتمالا شما هرگز چیزی درباره‌ آن  نشنیده‌اید. نه ‌تنها تعداد این افراد از زائران مکه بیشتر است (درواقع ۵ برابر آن است)، بلکه از کومبه ‌ملا نیز برجسته تر است؛ زیرا کومبه‌ میلا تنها هر سه سال یک‌بار برگزار می‌شود. خلاصه،  اربعین هر اجتماع بشری دیگری  بر روی کره زمین را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد. جمعیت مراسم اربعین سال گذشته به ۲۰ میلیون نفر رسید یعنی 60 درصد کل جمعیت عراق، و هر سال هم بیشتر می شود.

از همه مهم‌تر، مراسم اربعین یک مراسم منحصربه‌فرد است؛ زیرا در موقعیتی برگزار می‌شود که به لحاظ ژئوپلتیکی متشنج و خطرناک است. داعش، شیعه را دشمن خونی خود می‌پندارد. از این رو، هیچ چیز بیشتر از این گروه‌های ترور را به خشم نمی‌آورد که ببینند زائران شیعه به خاطر بزرگ‌ترین نمایش اعتقادشان گرد هم می‌آیند.

مراسم اربعین یک ویژگی خاص دیگر هم دارد. هرچند اربعین مشخصاً یک مراسم شیعی است، سنی‌ها و حتی مسیحیان، ایزدی‌ها، زرتشتی‌ها و… نیز هم برای زیارت و هم به‌عنوان خادم زائران در این مراسم شرکت می‌کنند. با توجه به ماهیت انحصاری آیین‌های دینی ، این اتفاق بسیار مهم است و این تنها می تواند یک معنا داشته باشد: مردم ـ فارغ از هر رنگ و‌نژادی ـ حسین‌بن‌علی را نماد فراگیر، بی‌حد‌و‌مرز و فرامذهبی  آزادی و ایثار می‌دانند.
در ادامه مقاله به دلایل ناآگاهی مردم جهان از این مراسم اشاره شده و آمده است ؛اما چرا شما هیچ‌گاه درباره‌ این مراسم چیزی نشنیده‌اید؟ احتمالاً به این قضیه مربوط است که رسانه‌ها عموماً ، بیشتر با تصویری منفی، سیاه و افراطی سرو کار دارند تا روایتی مثبت و امیدبخش ، بخصوص وقتی با اسلام مواجه می‌شوند. اگر چندهزار معترض ضدمهاجرت در خیابان‌های لندن جمع شوند، در سرخط‌های خبری جای خواهند داشت. به راهپیمایی دموکراسی‌خواهانه در هنگ ‌کنگ یا تجمع ضد پوتین در روسیه نیز به همین میزان توجه خواهد شد. اما   تجمعی بیست میلیونی در محیطی متشنج سرشار از ترور و ناعدالتی حتی در بخش‌های خبری تلویزیونی جایی ندارد. اما تحریمی نانوشته بر این حرکت باشکوه تحمیل می‌شود؛ حتی اگر تمام مؤلفه‌های یک پدیدهٔ چشم‌گیر را داشته باشد؛ مؤلفه‌هایی مانند جمعیت چشم‌گیر، اهمیت سیاسی، پیام انقلابی، محیط متشنج و اصالت. اما اگر این داستان از زیر دست سردبیران بخش‌های خبری شبکه های خبری مهم درز کند، موج می‌آفریند و افرادی زیادی را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد.
در ادامه این مقاله به شرح حال جوانی استرالیایی پرداخته شده که با تماشای اتفاقی چند ثانیه از راهپیمایی عظیم اربعین در سال 2003 اسلام آورده است.
در میان افراد بی‌شماری که تحت تاثیر این مراسم خاص بودند، جوانی استرالیایی بود که چندین سال پیش با او ملاقات داشتم و به‌تازگی اسلام آورده بود. واضح است که کسی به‌راحتی دین‌ش را تغییر نمی‌دهد. بنابراین، وقتی از او جویا شدم، گفت که همه چیز از سال ۲۰۰۳ شروع شد. یک شب، همان‌طور که صحنه‌ای از حرکت میلیون‌ها نفر به سمت شهر کربلا را در خبر‌ها مشاهده می‌کرد، با اسم فردی مواجه شد که هیچ‌گاه آن را نشنیده بود: «حسین». برای اولین بار در دهه‌های گذشته و در یک رخدادی که در سرتاسر جهان به تصویر کشیده می‌شد، جهان توانسته بود شمه‌ای از حرکتی را ببیند که پیش‌تر در عراق ممنوع شده بود.
وقتی که رژیم بعثی عراق سقوط کرد، بینندگان غربی مشتاق بودند که ببینند عراقی‌هایی که هم‌اکنون از دست کنترل دیکتاتور خلاص شده‌اند، چه‌ عکس‌العملی خواهند داشت. «جمهوری وحشت» سقوط کرده بود. آن جوان استرالیایی می‌گفت که دائم از خودش می‌پرسید که کربلا کجاست و چرا همه رو به سوی آن دارند؟ حسین(ع) کیست که چنین شوری به پا کرده که مردمان بعد از چهارده قرن برای عزای او می‌آیند؟
آن‌چه او در یک گزارش شصت‌ثانیه‌ای دیده بود تکان‌دهنده بود؛ زیرا این تصویر بر خلاف آن چیزی بود که قبلا دیده بود. پیوند قوی‌ای باعث شده بود که مردمان مانند براده‌هایی باشند که هرچه به مغناطیس لامَفَرّ حسینی نزدیک می‌شوند تجمعشان بیشتر شود. آن جوان استرالیایی گفت: اگر می‌خواهید یک دین حی و حیات‌بخش را ببینید، به کربلا بیایید.
چه‌طور مردی که ۱۳۹۶ سال پیش کشته شده است این‌چنین حی و حاضر است که میلیون‌ها نفر مصیبت او را مصیبت خود می‌دانند؟ بعید است که آدم‌ها وارد نزاعی شوند که دغدغهٔ شخصی‌ای نسبت به آن نداشته باشند. از سوی دیگر، اگر احساس کنید که کسی به خاطر آزادی شما، حق برخورد عادلانه با شما و حق زندگی باشرافت  برای شما جنگیده است، احساس می‌کنید که علاقهٔ زیادی به او دارید و دل‌بستهٔ او هستید تا آنجا که بعید نیست که به باور‌ها و عقاید او روی بیاورید و تغییر دین یا مذهب بدهید.
تشریح واقعه کربلا توسط رسانه غربی
مقاله نویس «هافینگتن‌پست» سپس به واقعه عاشورا و نحوه شهادت امام حسین (ع) و عزاداری مردم در دهه اول محرم و سپس اربعین  پرداخته و در ادامه تجربه خود از حضور در مراسم اربعین را تشریح کرده است:
من به کربلا، شهر اجدادیم، سفر کردم تا بفهمم که چرا این شهر این‌قدر همگان را از خود بی‌خود می‌کند. مشاهده کردم که حتی بزرگ‌ترین لنزهای دوربین‌ها هم برای به تصویر کشیدن روح این اجتماع پرجوش و خروش اما آرام و ایمن کوچک‌اند.
بهمنی از مردان، زنان و کودکان  اما غالبا سیاهپوش از این کران تا آن کران را پر کرده‌اند. جمعیت آن‌قدر زیاد است که صد‌ها مایل را بند آورده‌ بودند.
فاصلهٔ ۴۲۵مایلی میان شهر بندری بصره تا کربلا مسیری طولانی است که معمولاً با ماشین طی می‌شود اما به‌طور خارق‌العاده‌ای در این مراسم، افراد با پای پیاده آن را می‌گذرانند. دو هفتهٔ کامل طول می‌کشد تا زائران این مسیر را طی کنند. آدم‌ها با سن‌های مختلف زیر آفتاب سوزان روز و سرمای‌ استخوان‌سوز شب این مسیر را پیاده می‌روند. آن‌ها از میان مسیرهای ناهموار و از دل نقاط تمرکز تروریست‌ها و از نقاط خطرناک عبور می‌کنند. زائران حتی سازوبرگ‌های اولیه را با خود ندارند و تنها وسایل کمی هم‌راه با عشق آتشینشان به «مولا» حسین را با خود می‌آورند. پرچم‌ها و بنر‌ها مقصود این سفرشان را به آن‌ها یادآوری می‌کند:
جان بعد از حسین بی‌ارزش است
مرگ و زندگی‌م یک‌سان است
رواست که مرا مجنون بخوانند
پذیرایی رایگان عراقی ها از زائران

در ادامه این مقاله به پذیرایی رایگان عراقی ها از زائران اشاره شده و آمده است؛ یکی از بخش‌های این حرکت زائرانه که هر بیینده‌ای را به شگفتی وامی‌دارد مشاهدهٔ هزاران موکبی است که همراه با آشپزخانهٔ سیار هستند و توسط روستاییانی ساخته شده است که در محدودهٔ مسیر پیاده‌روی زائران زندگی می‌کنند. موکب‌ها جاهایی هستند که تمام مایحتاج زائران در آن‌جا تأمین می‌شود. از غذای تازه گرفته تا جای استراحت؛ از تلفن رایگان بین‌المللی گرفته تا گهواره‌های کودکان؛ همه چیز رایگان است. درواقع، لازم نیست در این مسیر ۴۰۰مایلی، زائران چیزی غیر از لباس‌هایشان را به همراه داشته باشند.
شگفت‌تر از آن نحوهٔ دعوت از زائران برای خوردن و نوشیدن است. فعالان موکب‌ها به میان راه آمده و به زائران التماس می‌کنند تا پیشنهاد آن‌ها را قبول کنند. غالبا این پیشنهاد شامل سرویس کاملی است که در شأن پادشاهان است. ابتدا پا‌هایتان را ماساژ می‌دهند؛ سپس یک وعدهٔ غذای لذیذ به شما می‌دهند؛ سپس از شما دعوت می‌کنند تا در فاصله‌ای که لباس‌هایتان را می‌شویند و اتو می‌کنند، استراحت کنید. البته همهٔ این‌ها را با افتخار انجام می‌دهند.
برای آن‌که شمه‌ای از ماجرا را درک کنید، به این نکته توجه کنید. پس از زلزلهٔ هائیتی و با حمایت و هم‌دلی جهانی، برنامهٔ غذای جهانی سازمان ملل اعلام کرد که با تلاش‌های زیادش، نیم‌میلیون وعدهٔ غذایی تحویل داده است. ارتش ایالات متحده منابع عظیمی از آژانس‌های فدرال را فراهم کرد و اعلام کرد که در مدت پنج‌ماه بعد از این فاجعهٔ انسانی، ۴. ۹ میلیون وعدهٔ غذایی به اهالی هائیتی تحویل داده شده است. حالا این را مقایسه کنید با تعداد بیش از ۵۰ میلیون وعدهٔ غذایی در روز در طول مراسم اربعین که برابر است با حدود ۷۰۰ میلیون وعدهٔ غذایی برای تمام مدت این مراسم. تمام این غذا‌ها نه با سازمان ملل متحد یا هر خیریهٔ بین‌المللی دیگری بلکه توسط کارگران و کشاورزان فقیری تأمین شده است که عاشق این‌اند که به زائران خدمت کنند و تمام سال پس‌انداز می‌کنند. همه چیز، مانند امنیت این مراسم، غالباً بر عهدهٔ رزمندگان داوطلبی است که یک چشم بر داعش دارند و یک چشم بر محافظت از مسیر پیاده‌روی زائران. یکی از افراد فعال در موکب‌ها می‌گوید: «برای آن‌که ببینید اسلام چه آموزه‌هایی دارد، به رفتار چندصد تروریست وحشی نگاه نکنید. بلکه به از جان گذشتگی بی‌چشم‌داشتی نگاه کنید که میلیون‌ها زائر اربعین از خود نشان می‌دهند.»
درواقع، از چند لحاظ باید مراسم اربعین در کتاب‌ گینس ثبت شود: بزرگ‌ترین گردهم‌آیی سالانه، طولانی‌ترین سفره پیوسته غذا ، بیشترین افرادی که به‌رایگان غذا می‌خورند، بزرگ‌ترین گروه داوطلبانه‌ای که به یک واقعهٔ خاص خدمت می‌کنند و همهٔ این‌ها در جایی است که تهدید حملات انتحاری وجود دارد.
فقط به این جمعیت انبوه نفس‌گیر نگاه کنید. چیزی که باید به این منظره اضافه کنید این است که هرچه شرایط امنیتی بد‌تر می‌شود، حتی افراد بیشتری انگیزه پیدا می‌کنند که تهدیدهای تروریست‌ها را به چالش بکشند و در این موقعیت خطرناک به پیاده‌روی می‌پردازند. بنابراین، این حرکت زائرانه صرفاً یک فعالیت مذهبی نیست بلکه مظهری از مقاومت است. ویدئوهایی در فضای آنلاین منتشر شده است که نشان می‌دهند چه‌طور مهاجمان انتحاری خود را به میان زائران می‌اندازند و صرفاً باعث افزایش جمعیت زائران می‌شوند؛ زائرانی که هم‌صدا می‌خوانند:
اگر دست و پایمان را قطع کنند، به سرزمین‌های مقدس می‌خزیم.
انفجارهای وحشتناکی که در طول سال اتفاق می‌افتند غالباً علیه شیعیان بوده و جان افراد بی‌شماری را می‌گیرد. این انفجار‌ها خطرات و ناامنی‌هایی که متوجه شیعیان عراق است را نشان می‌دهد. اما به نظر می‌رسد که این تهدیدهای مرگ‌آور نمی‌توانند مردم ـ پیر و جوان، عراقی و خارجی ـ را از این سفر خطرناک به سوی شهر مقدس کربلا بازدارند.
برای فردی که بیرون از این ماجراست راحت نیست که بفهمد چه چیزی به این زائران امید و نیرو می‌بخشد. شما زنان بچه ‌به‌ بغل، مردان ویلچر ‌نشین، مردمان عصا‌ به ‌دست و نابینایان زیادی را در این مسیر می‌بینید. من پدری را دیدم که تمام مسیر بصره تا کربلا را با پسر معلولش سفر کرده بود. پسر دوازده ساله معلولیت ذهنی داشت و نمی‌توانست بدون یاری دیگران راه برود. بخشی‌هایی از مسیر، پدر پسر را روی شانه‌های خود نشانده بود و راه می‌رفت. این داستانی است که می‌توان از روی آن فیلم‌هایی ساخت که قابلیت دریافت اسکار دارند اما به نظر می‌رسد که هالیوود بیشتر با قهرمانان کمیک سروکار دارد.
در  ادامه «هافینگتون پست» به اعمال زائران به هنگام تشرف به حرم امام حسین و حضرت ابوالفضل پرداخته است.
انگار همگان پیوندی شخصی با مردی دارند که هیچ‌گاه او را ندیده‌اند. با او سخن می‌گویند و نامش را می‌خوانند. به ضریحش چنگ می‌زنند و زمین حرم را بوسه می‌زنند. در و دیوار آن‌جا را آن‌گونه لمس می‌کنند که انگار صورت یک دوست صمیمی و قدیمی را لمس می‌کنند. این تصویری حماسی است. انگیزه‌شان چیست؟ باید شخصیت و شأن امام حسین را فهمید و درک کرد که اینان چه ارتباط روحانی ‌ای با سرگذشت جاوید او برقرار می‌کنند.

اگر جهان حسین را، پیا‌مش را و ایثارش را درک می‌کرد، ریشه‌های تاریخی داعش و تمایل آن‌ها به خون‌ریزی را می‌فهمیدند. قرن‌ها پیش در کربلا بود که انسانیت خباثتی را دید که در قتل حسین موج می‌زد. نور در مقابل تاریکی بود. فضیلت در مقابل رذالت بود. حضور حسین در همهٔ جنبه‌های زندگی دوستدارانش موج می‌زند. سرگذشت حسین رشد و تغییر برای بهترشدن را تشویق کرده و هیچ نوعی از بایکوت رسانه‌ای نمی‌تواند نور آن را خاموش کند.

برگرفته از:http://snn.ir/detail/News/374650/88

 1 نظر

فردا؛‌ برگزاری تجمع "توقف ممنوع"

01 آذر 1393 توسط اسلامی فر

 


در نشست خبری عنوان شد
فردا؛‌ برگزاری تجمع “توقف ممنوع"/ به رفع تحریم‌ها دل نبسته‌ایم/ نمی‌گذاریم رشد علمی کشور متوقف شود

نماینده 313 دانشجوی دانشگاه شریف از برگزاری تجمع دانشجویی “توقف ممنوع” مقابل راکتور تحقیقاتی تهران خبر داد.


به گزارش خبرنگار دانشگاه “خبرگزاری دانشجو"، نشست خبری تجمع “توقف ممنوع” در راستای تجمع دانشجویی فردا مقابل راکتور تحقیقاتی تهران، عصر امروز با حضور تشکل های دانشجویی از جمله جنبش عدالتخواه دانشجویی، بسیج دانشجویی و جامع اسلامی دانشجویان در دانشگاه شریف برگزار شد.

در این نشست محسن نداب نماینده 313 دانشجوی دانشگاه شریف اظهار داشت: پیشرفت های علمی کشور در چند سال گذشته موجب شد تا غربی ها بخواهند این حرکت را متوقف کنند که در این راستا پیشنهاد مذاکره را مطرح کردند.

وی افزود: امروز مذاکرات هسته ای و توافقات به مرحله حساسی رسیده و وظیفه دانستیم که در این برهه تلاش کنیم تا نگذاریم دستاوردهای 35 ساله ملت و انقلاب پایمال شود.

نماینده 313 دانشجو دانشگاه شریف از تشکیل کمپین 313 نخبه دانشگاه شریف خبر داد و تصریح کرد: در این مدت رفتار غربی ها و وعده های دروغین آنها در یک سال گذشته را مشاهده کردیم و امروز به رفع تحریم ها دل نبستیم و نمی گذاریم رشد علمی کشور متوقف شود.

نداب ابراز داشت: از دانشگاه های تهران برای شرکت در تجمع مقابل راکتور تحقیقاتی دعوت کردیم تا در این تجمع شرکت کنند.

وی افزود: شعار و هدف این تجمع توقف ممنوع بوده که در راه پیشرفت کشور توقف ممنوع است.

نماینده 313 دانشجوی دانشگاه شریف ادامه داد: ملت ایران به خاطر تحریم ها کمتر نیاورده و پای اهداف شان می ایستند.

در ادامه این نشست محمدحسین هاشمی نماینده بسیج دانشجویی اظهار داشت: روح حاکم بر قوای اجرایی کشور و تعامل دو قوه مقننه و مجریه بسیار مهم بوده و مجلس باید بر روند کار قوه مجریه نظارت داشته باشد.

وی با اشاره به اصل 77 قانون اساسی گفت: مجلس باید درباره عقد هر توافق بین المللی در جریان بوده و بر آن نظارت داشته باشد.

نماینده بسیج دانشجویی تصریح کرد: هفته گذشته از وزارت کشور برای تجمع مقابل راکتور تحقیقاتی تهران درخواست مجوز کردیم که اکنون مجوز صادر شده است و سخنرانان در این تجمع از تشکل های دانشجویی می باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجو=snn.ir


 نظر دهید »

نامه سرگشاده دانشجویان و نخبگان دانشگاه امیرکبیر به رییس جمهور

01 آذر 1393 توسط اسلامی فر

 

 

 

 

نامه سرگشاده دانشجویان و نخبگان دانشگاه امیرکبیر به رییس جمهور؛


تحمیل یک تواق ننگین از سوی آمریکا،حقوق و عزت ایران را پایمال می‌کند/ باید همه‌ی تحریم‌ها از سوی غرب لغو شود


بیش از 300 تن از دانشجویان و نخبگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در نامه ای سرگشاده خطاب به روحانی،نسبت به تحمیل یک توافق ننگین از سوی آمریکا هشدار دادند .خواستار حفظ عزت و ایستادگی در برابر زیاده خواهی های آمریکا شدند.


به گزارش خبرنگاردانشگاه"خبرگزاری دانشجو"؛ بیش از 300 تن از دانشجویان و نخبگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در نامه ای سرگشاده خطاب به ریاست محترم جمهوری جناب آقای دکتر روحانی ضمن هشدار نسبت به تحمیل یک تواق ننگین از سوی آمریکا خواستار حفظ عزت و ایستادگی در برابر زیاده خواهی های آمریکا شدند و تاکید کردند دانشجویان با رصد کامل پیگیر مذاکرات هسته ای بوده و به هیچ وجه عدول از حقوق حقه ملت ایران و پایمال شدن عزت و ایستادگی مردم ایران در قبال وعده های پوچ و توخالی طرف غربی که نهایتا تعلیق دکوری تحریم ها برای مدتی کوتاه خواهد بود را نخواهند پذیرفت. این دانشجویان همچنین با ذکر مواردی بر لزوم لغو یکباره همه ی تحریم ها از سوی طرف اشاره کردند و گفتند طرف غربی با وعده تعلیق تحریم ها به جای لغو تحریم ها صرفا به دنبال ایجاد یک فضای روانی بوده تا با دست نخوردن به ساختار تحریم ها بتواند آن را به عنوان چماقی همیشگی علیه ملت ایران بکارگیرد.



بسم الله الرحمن الرحیم


جناب آقای رییس جمهور

وضعیت جهان و منطقه به گونه ای است که نشان می دهد برهه فعلی از اهمیت و حساسیت بالایی برخوردار است که در آن اثرگذاری کشور ایران در منطقه و جهان انکار ناپذیر می باشد ، از این رو مذاکرات هسته ای در معادلات جهانی جایگاه ویژه ای خواهد داشت . مذاکراتی که هر چند در طرف دیگر آن اسامی چند کشور به چشم می خورد اما واضح است که سرکردگی آن را آمریکا که دشمنی آن با ملت ایران که زیر بار سلطه جهانی نرفته است ، برعهده دارد . آمریکا می داند که برای نظام سلطه ، ایران اسلامی پیشرفته بسیار خطرناک تر از ایران دارای بمب هسته ای است چرا که می تواند الهام بخش تمام ملت های ستم دیده و آزاده جهان باشد و با پیشرفت و توسعه علمی و اقتصادی خود کارآمدی تفکر اسلام ناب را بیش از پیش به نمایش بگذارد و نظم فعلی جهان را که بر مراد کشورهای زورگوی دنیاست برهم زند ، از این رو با بهانه قرار دادن مسائل هسته ای سعی بر این دارد که با اعمال تحریم های ظالمانه سدی در مقابل پیشرفت پر شتاب کشورمان ایجاد نماید . بر همین اساس باید همیشه به این نکته توجه شود که آمریکا برد خود را در نابودی جمهوری اسلامی دنبال می کند ، رویایی که با ایستادگی ملت ایران چندین سال است که به خوابی پریشان مبدل گشته است لذا تیم مذاکره کننده وظیفه دارد که با حفظ عزت و ایستادگی در برابر زیاده خواهی های دشمن ، از حقوق ملت کوتاه نیاید که بعضی از موارد اصلی آن ذکر می گردد :

1. تحریم های وضع شده علیه جمهوری اسلامی لایه لایه و پیچیده می باشند به نحوی که یکدیگر را پوشش می دهند و با ایجاد فضای روانی سنگین ، بر اقتصاد کشور فشار وارد می کنند و لغو بخشی از تحریم ها به هیچ وجه اثر گذار نخواهد بود و تنها در صورت “لغو یک باره همه تحریم ها ” می تواند راه گشا باشد و اثر تحریم ها را خنثی نماید لذا باید تحریم های شورای امنیت سازمان ملل ، اتحادیه اروپا ، دولت آمریکا و کنگره آمریکا همگی به صورت یکجا لغو گردند ، به ویژه تحریم CISADA که از تحریم های اعمالی کنگره در سال 2010 می باشد و از مهم ترین و اثرگذارترین تحریم ها بر روی اقتصاد کشور است و تحریم های نفتی و بانکی را شامل می شود .

2. “تعلیق به جای لغو” موضوعی است که آمریکا دنبال می کند تا با حفظ اصل تحریم ها و و فضای روانی آن ، همچنان اثرات تحریم را استمرار بخشد و از آن به عنوان چماقی برای فشار بهره ببرد بنابراین جهت گشایش در مسائل اقتصادی به هیچ وجه نباید به سناریو “تعلیق به جای لغو” تن داد .

همچنین در ارتباط با پیشرفت های هسته ای کشور که حاصل خون شهیدان عرصه علمی و تلاش جوانان ، دانشجویان و محققان کشور و ایستادگی و مقاومت ملت ایران می باشد چند نکته حائز اهمیت را یادآور می شویم :

1. مسلما حق غنی سازی صنعتی جزء حقوق اصلی کشورمان است که برای محقق شدن آن و تامین سوخت نیروگاه بوشهر ، سالانه به تولید 30 تن اورانیوم معادل 190هزار سو نیاز دارد . از این رو در توافق نامه نهایی باید ظرفیت غنی سازی به میزان 190 هزار سو به صورت شفاف و در بازه زمانی مشخص ذکر گردد چرا که تجربه توافق نامه ژنو نشان داد که هر جا ابهامی در توافق وجود داشته باشد آمریکا کمال سوءاستفاده را از آن خواهد برد و چه بسا مبهم گذاشتن مسائل ، تاکتیک دشمن جهت کارشکنی های آینده باشد .

2. راکتور اراک به دلیل تولید رادیو ایزوتوپ های صنعتی و دارویی که بعضا در دنیا کشورهای محدودی توان تولید آن را دارند ، و همچنین فراهم آوردن زمینه تحقیق و توسعه در این بخش ، در بین تاسیسات هسته ای ایران اهمیت ویژه ای دارد که در صورت تبدیل قلب آن به آب سبک ، همه ی این مزایای ویژه محدود خواهد شد و در حقیقت راکتور اراک با بازطراحی قلب آن به آب سبک ، دیگر “راکتور اراک” نخواهد بود و ماهیت اصلی خود را از دست خواهد داد . از این رو “قلب راکتور اراک باید آب سنگین بماند” تا تحقیق و توسعه نیز کماکان بتواند ادامه یابد و پیشرفت های هسته ای دچار وقفه نگردد .

رییس جمهور محترم

باید اذعان کرد که رویارویی با دشمنان قسم خورده کشور در پای میز مذاکرات کاری دشوار و نیازمند تکیه بر خداوند متعال است و مسئولان مربوطه و تیم مذاکره کننده نیز باید بدانند که وظیفه مهمی بر دوش دارند که مسلما در تاریخ ثبت خواهد شد و باید در مقابل زیاده خواهی های آمریکا ، این دشمن ملت ایران ، ایستادگی نمایند چرا که خواست آنان تحمیل توافقنامه ای ننگین بر جمهوری اسلامی است و توجه داشته باشیم که در صورت کوتاه آمدن از حقوق مردم و خدشه دار گشتن عزت و استقلال ملی باید پاسخگو باشیم . ما دانشجویان نیز اعلام می داریم با رصد دقیق مذاکرات ، طبق رسالت دانشجویی خود در این میدان حضور خواهیم داشت و تحقق عزت ، استقلال و حفظ حقوق ملت ، مخصوصا مواردی که در بالا ذکر گردید را مطالبه خواهیم نمود . به امید آن که در این امتحان الهی همگی به وظیفه خود عمل نماییم.

مهدی جعفری نسب
امیرمهدی انتظاری
محمدمهدی روح اللهی
عارف حسینی
حامد بخشیان
مهدی ایرانپوری
احمدرضا کرمی
عرفان فلاح
سعید رشیدی
مرتضی پور اعتمادی
ادریس اسکندری
احسان بختیاری
میلاد چهاردولی
مهدی قاسم خانی
علی تقی زاده
حمیدرضا شاداب کیا
میثم رستم نژاد
محمد کریمیان تربتی
رامین مرادی منش
سیدعلی جعفری
محمدعلی حیدری
حبیب ظفریان
حدیثه صادقی
مرضیه گودرز
علی همت زاده
فرزانه میرزایی
فاطمه عبدی نژاد
معصومه حیدری
ریحانه درانی نژاد
بهناز صادقی راد
فاطمه ملکی
محبوبه سادات حسینی
یاسمن نازانی
محبوبه حسنی
نجمه همتی
فاطمه مزینانی
رضوان آخوندزاده
زهرا سالار
فرشته یگانه
محمدامین ستاریان
امیر مهدی زاده
فاطمه زمانی
فائزه محمدی
علیرضا طالبی
هاتف علیپور
جمال هادیان
محمد محمدی
حسین بانکی
مهدی محمودآبادی
زهرا مرادی
مرضیه جعفرزاده
انیس جعفری
بهناز صادقی
محمد بابابیگ
سعیده دلدار
امیر شیخ
حامد اسمعیلی
محمد سالاری
سجاد غفاری
فرشاد قلایی
امیر غیاثی
صالح قمریان
سیدعباس حسینی
صادق آقاجری
ابوالفضل نوری مقدم
ایراهیم کریمی
علی بابایی
یاسر شادان
مصطفی امره
رامین رمضان پور
شایان شیدایی
مصطفی بایگان
روح الله فرازی
امیرحسین ولی
امیرحسین آشنایی
احسان منگلی
حجت کاوه
جواد هروی
حسین فتح اللهی
محمدمهدی محسنی پور
محمد تاجیک
امیرعباس محمدی
رضا لطیفی پور
حسن پارسا
مسعود خاکی نژاد
محمد ترکاشوند
امیرمحمد غلامیان ابهری
رضا منصوریان
شهرام حسینی
محمد صادقی
حجت آقابابایی
محمدشریف قیصری
پدرام علیپور
رضا شمس الدینی
مجید شیخ شعاعی
حمید ترکاشوند
سعید شهراب
علیرضا دهقانی
سعید جعفری
محمدحسین پیروی
فرزاد حجتیان
امیرحسین ترابی
مصطفی نظری
سیاوش محترمی
سالار آرام
جواد رضایی پور
احسان پرنیان
سیدامین مروج
امین طلایی زاده
امین حقیقی
علی عیوضی
حسین رستمی
شهاب شهلایی
اکبری مطلق
محمدمهدی عبدی نسب
سیدمهدی کاظمی
مشعود کریمی
حسین صفری
مصطفی میرعراقی
علی میانه رو
حمیدرضا جعفری
حمیدرضا رنجبرزاده
مرتضی رضایی
حمیدرضا دریکوند
محمد قاجار
محمدحسین علیخانی
حامد جواهری
جواد مسیبی
علیرضا فرجی
پوریا رمضانی
سیدامیررضا هاشمی
رضا غلامی
علی اکبری
محمودی
محمد باقری
حسین نوریخواه
امیراحمد حبیبی
حامد مشایخی
علیرضا ابراهیمی
حسین حیدری
محمد معصومی
سیدعلی غفاریان
محمد جوکار
شایان ابراهیمی
امیررضا رضایی
احسان جلالی
محمدحسین هوشمند
حسام ابراهیمی
علی معصومی
حسین اکبری
مجتبی رحمانی
علی یزدانی
مسلم عبداللهی
حمیدرضا نقدی
محمد خانقایی
مسعود حیدری
محمدعلی عبداللهی
سیدشهاب الدین اسحاقی نیا
علی رفیعی فر
خدیجه میربخشی
زهرا کوکب زاده
شبنم چایی پز
فاطمه شکوهی
نجمه همتی
شکوفه تاریخی
طاهره حضرتی
فائزه محمودی
ثریاسادات خضری تبار
زهرا درستی
کبری نصیرباغبان
شیما فتوحی
منیره معینی
حانیه مختاری
زهرا صحبتلو
حمیده ادبی
فاطمه زهرا حوریان
ضحی سلطانیه
زینب سادات فاطمی
مریم خدایاری
زهرا خاجی
سمانه اخلاق پسند
زینب عظیمی
فرحناز نصیری
فاطمه فرهمندصدیق
زهرا میری
زهرا قاسمی
عاطفه فقیهی
سیده فاطمه پازواری
حدیث قدرتی
زینب افشار
خدیجه همتی
مهسا خسروی
حمید حیدری
بابک قاسمی پور
حسین اشوری
فرشاد خانی
علیرضا صراف
سیدحسین محمدی
فواد بیات
محمد تقی خانی
مهدی امینی
مهرداد صفی خانی
امید برجیان
علیرضا آزادمهر
محمدحسین توکلی بینا
محمدامین جعفری
سیدحمیدرضا روحانی
حمید عسگری
سیدمحمد غفاریان
ابوالفضل کارگر
عارف حاجی پور
حبیب علی خان زاده فیروزی
علی بیات
محسن صادقیان
محمدمهدی رنجبر
میثم حسین زاده
محبوبه عاشوری
صدرا سلطان بیگی
میلاد رشیدی خواه
بهرام جهانشاهی
سیداحمد سجادی
هادی نجفی
محمد زند
مرضیه مسلمی نایینی
محمدرضا رفیعی
امین توحیدی
حسنعلی رسولی
کیوان گروسی
فرید زین العابدینی
مهدی کیانی
علی میرزاپور
سجاد زارع
الیاس رجبی
اویس عسگری
رضا عابدی
رضا امامی پور
علیرضا کمانگری
حامد دهقان
مهدی علی بیگی
عیسی حسینی
مهدی برزگر
علی چیت ساز
فائزه سادات میرابوالقاسمی
عارف بختیاری
حامد برزگر
روح الله مهدوی
امید شریفی
علی عمادالدین
محسن شعبانی
سیدمحمدرضا سیداحمد
علی بهروزی
امیرحسین باقری
علیرضا متاجی
امیرحسین پژویان
محمد آزادیان
علی باقری
محمد گرگانی
امضا محفوظ (دانشجوی هوافضا-دانشگاه امیرکبیر)
امضا محفوظ (دانشجوی هوافضا-دانشگاه امیرکبیر)
امضا محفوظ (دانشجوی هوافضا-دانشگاه امیرکبیر)
امضا محفوظ (دانشجوی هوافضا-دانشگاه امیرکبیر)
عبدالرسول رادمنش
سید بصیر اجله
ندا مهری
سکینه آموخت
رضوان عباسی
محدثه بهرامی
مرضیه بهرامی
فاطمه خسروی
فائزه تقی زاده
زهرا رضوی
زینب زارع
مهری محمودی
نیلوفر حسن
الهه بابایی
زهرا صالحی
زهرا سیادتی
فرشته کرمی
زهرا فضل الهی
فاطمه خدادادی
کسری جوانمرد
علیرضا لطیفی
امین هنری
امین طربخواه
عقبایی
فردوس گرجی
امین حائری
حامد پورعطا
دمیرچی
مهدی مهاجر
امید طهرانی
سیدمحمدحسن قرشی
مهدی اباذری
علی میزانی
زهره حقایقی
الهام ساویزفر
محمدرضا بهاءالدینی
میلاد بیگی
مطهره علی اکبر نظری
مصطفی عرب لو
امیررضا حسنی
ناصر نیکمردان
امین نوربخش
عابد علیزاده
بنیامین طاهری
علی یوسفی
شهاب ستونی
ابوالفضل رمضان زاده
سید امید جابری

snn.ir

 نظر دهید »

پدر شهید احمدی‌روشن: اخراج همکاران فرزندم شایعه نیست؛ واقعیت دارد

26 بهمن 1392 توسط اسلامی فر

 

پدر شهید احمدی‌روشن با بیان اینکه اخراج همکاران فرزندم در سازمان انرژی اتمی شایعه نیست، گفت: تیم مذاکره ‌کننده به عنوان پشتیبان صنعت هسته‌ای در حال فعالیت هستند و امیدواریم که از حقوق هسته‌ای ما ذره‌ای عقب‌نشینی نکنند.
به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ رحیم احمدی‌روشن اظهار کرد: اکنون می‌بینید که استکبار جهانی و گروه 5+1 به این نتیجه رسیدند که اگر با ما بر سر میز مذاکره ننشینند و توافقی به عمل نیاید در آینده کار برای آنها مشکل خواهد شد.

وی با بیان اینکه این صنعت از سوی شهدا و افرادی که جهادگونه کار می‌کنند، به عنوان یک ودیعه است، افزود: فرزندان این مملکت جان خود را برای این صنعت دادند تا ما در مقابل استکبار جهانی دست پر جلو برویم.

احمدی‌روشن ادامه داد: از مسئولان کشور توقع داریم این ودیعه را پاس بدارند و شأن مردم را حفظ کنند.

وی تصریح کرد: انتظار مردم از مسئولان اجرایی کشور به خصوص وزارت خارجه، حفظ انقلاب است و مسئولان حقوق ملت اعم از چرخه‌ کامل سوخت و حق‌ غنی‌سازی را استیفا کنند.

پدر شهید احمدی‌روشن خاطرنشان کرد: شاخص ما امام (ره) و رهبری هستند که خط‌مشی را تعیین کرده‌اند، وقتی حضرت امام (ره) می‌فرمایند استکبار جهانی مانند یک سگ هار می‌ماند که اگر در مقابلش ایستادگی کنی عقب‌نشینی می‌کند و اگر بترسی حمله می‌کند لذا باید بدانیم که این طبیعت استکبار است.

وی افزود: من در ازای خون پسرم از مردم، مسئولان و رهبر انقلاب طلبکار نیستم بلکه بدهکار هم هستم؛ اما ناخواسته یکسری از دوستان مصطفی را از رده خارج می‌کنند.

پدر شهید احمدی‌روشن اضافه کرد: وقتی غنی‌سازی اورانیوم شروع شد گویا اینها بال و پر درآورند و شهید مصطفی و چند تن از دوستانش شبانه‌روزی برای این مردم کار می‌کردند تا غنی‌سازی 3.5 درصد را در ادامه به 20 درصد محقق کنند.

وی گفت: اکنون جای سؤال است که چرا 200 کیلوگرم اورانیوم غنی شده باید اکسید شود؟ آیا آب سنگین و آب سبک اراک و قم تعطیل شد تا اوباما خشنود شود و جان کری از گزینه نظامی و تحریم برای ما سخن بگوید.

منبع:snn.ir

 نظر دهید »

شرایط عضویت جهادی در گروه تبلیغی حامیان ولایت

23 شهریور 1392 توسط اسلامی فر

 

 

گروه تبلیغی فرهنگی حامیان ولایت بابل زیر نظر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و با اشراف حضرت آیت ا…سید رحیم توکل و حمایت ائمه جمعه و حجت الاسلام والمسلمین حاج حسن روحانی و مجوز اداره آموزش و پرورش و اداره تبلیغات اسلامی استان مازندران و شهرستان بابل با توجه به شرائط ذیل جهت اعزام به مدارس و تبلیغ به بیمارستان و پارک و… عضو جهادی بصورت محدود پذیرفته و ثبت نام می کند.

 

 

« شرایط »


اول-اتمام پایه دهم حوزه یا پایه هفتم با یک سال سابقه تبلیغ یا

تدریس در مدارس. (برای برادران )

-در حال تحصیل سطح سه یا اتمام سطح دو با یک سال سابقه

تبلیغ یا تدریس در مدارس. (برای خواهران طلبه)


دوم-معمم بودن برای برادران روحانی در زمان اجرای طرح و

برای خواهران طلبه سکونت در شهرستان.


سوم- حداقلسن 20 و حداکثر 45 سال در زمان جذب و البته

اولویت بین 25 تا 35 ساله است.


چهارم-دارا بودن پرونده فعال تبلیغی در یکی از مراکز تبلیغی یا

تاییدیه از حوزه محل تحصیل .


پنجم-تعهد به همکاری بمدت حداقل یک سال تا شش سال در

مدارس یا عرصه های دیگر با توجه به نیازگروه.


ششم-تعهد به اعزام به مدارس شهرستان بابل و شهرهای

مجاور آن یا فعالیت در عرصه های مورد نیاز گروه.


هفتم- با توجه به جهادی بودن گروه تعهدی نسبت به پرداخت

حق التبلیغ یا حق الزحمه ندارد.


هشتم- ایاب و ذهاب و اسکان و تغذیه(عنداللزوم) بعهده گروه

است.


نهم- داشتن وبلاگ تبلیغی شخصی و پیوند آن در وبلاگ گروه

الزامی است.



 

نکته : جهت ثبت نام و عضویت در گروه امتحان ورودی کتبی در

نظر گرفته نشده فقط مصاحبه تلفنی و سپس حضوری

صورتمی گیرد.


مراحل جذب عضو جدید


1- (زمینه سازی ثبت نام)>> تماس با معاونت
جذب و اعزام

(برادران  آقای پورحسن و خواهران خانم بابانتاج)


2-(ثبت نام اولیه) >> تماس با دبیر اجرائی(برادران آقای

پورحسن و خواهران بصورت حضوری خانم حسینپور)


3- (ثبت نام نهایی) >>
مصاحبه برادران بصورت حضوری و

خواهران بصورت تلفنی با مدیریت گروه(حسین زادهبرسمنانی)



مکان مصاحبه


لازم است حتما با هماهنگی قبلی با مدیریت گروه:

(09122522938) انجام گیرد.

قم : مدرسه فیضیه - اتاق32 (دفتر نمایندگان طلاب)

مازندران : اداره تبلیغات اسلامی بابل - واحد اعزام مبلغ

(حوزه های علمیه)

 

 


 4 نظر
این وبلاگ در نظر دارد مطالبی متنوع و با نگاه و زمینه غالب اخلاق ومعنویت ارائه دهد وبا تعامل و تبادل نظر با دوستان و بازدید کنندگان اطلاعات مفیدی از نظرات و تجارب همه دوستان و مراجعه کنندگان محترم فراهم و ارائه نماید.
  • خانه
  • اخیر
  • جستجو
  • فهرست مطالب
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات
  • تماس
  • نقشه سایت
 << < اردیبهشت 1404 > >>
شن یک دو سه چهار پنج جم
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
وصیت شهدا

آمار

  • امروز: 3
  • دیروز: 7
  • 7 روز قبل: 49
  • 1 ماه قبل: 133
  • کل بازدیدها: 33601
تصاویر زیباسازی نایت اسکین
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس